Contact

Meer weten? Bel, mail, schrijf of fax ons.
Wij helpen u graag!

Neem contact op via e-mail.

Rietdijk B.V.
Postzegel- en Muntenveilingen
Noordeinde 41
2514 GC DEN HAAG

Openingstijden:

Van maandag t/m vrijdag
Tussen 9.00 uur en 17.00 uur.


Tel.: +31 (0)70 - 36 47 957
Fax.: +31 (0)70 - 36 32 893

E-mail: info@rietdijkveilingen.nl
Internet: www.rietdijkveilingen.nl

 

Schriftelijk bieden

1) Schriftelijk bieden met biedbriefje
Voor het schriftelijk bieden op onze veilingen heeft u een biedbriefje nodig. Dit biedbriefje kunt u hier downloaden als PDF-document, en zult u ook vinden in elke veilingcatalogus. Wij zullen trachten zo voordelig mogelijk voor u aan te kopen. Dit briefje is een papieren versie. Dit bestandje kunt u downloaden invullen en vervolgens per post of fax naar ons verzenden. Ook is het biedbriefje te scannen en via e-mail naar ons toe te zenden.

2) Online biedbriefje

U kunt ook de online versie invullen (dat is een PDF document) dit briefje kunt u vervolgens opslaan op uw eigen PC en vervolgens per e-mail aan ons verzenden. 

Het online invulbare pdf-biedbriefje kunt u hier vinden. Let op dit biedbriefje dient u eerst te downloaden!

Vervolgens dient u (op uw eigen PC) dit biedbriefje in te vullen en als bijlage van een e-mailbericht naar ons terug te mailen. Op die manier heeft u ook een kopie van de door u uitgebrachte biedingen. Wanneer wij uw biedingen ontvangen krijgt u van ons altijd een bevestiging, zodat u weet dat uw biedingen in goede orde zijn aangekomen.  

! LET OP !  

Het online invullen zonder (lokaal) opslaan van de data geeft een leeg bestand, wij kunnen uw biedingen dan niet zien. U krijgt van ons een bevestiging dat uw bod is ontvangen, ontvangt u geen bevestiging dan hebben wij uw bieding of (nog) NIET verwerkt, of (nog) NIET ontvangen.

Verzenden biedbriefje

Nadat u het briefje heeft geprint en volledig heeft ingevuld kunt u het:

Per post opsturen aan, of afgeven bij:
     J.K. Rietdijk BV
      Noordeinde 41
      2514GC Den Haag

of    Scannen en E-mailen aan: info@rietdijkveilingen.nl (vergeet uw handtekening niet)

of   Faxen aan: 070-3632893

Wij adviseren u de correcte ontvangst telefonisch te checken: 070-3647957

ATTENTIE!

  • Zorg ervoor dat uw biedbriefje ons op tijd bereikt! Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor (te) laat ontvangen biedingen.
  • Controleer uw biedingen goed!
  • Biedingen op onze veilingen zijn rechtsgeldige overeenkomsten. Biedingen per e-mail worden op dezelfde wijze behandeld als reguliere schriftelijke biedingen.
  • U wordt geacht van onze veilingvoorwaarden kennis te hebben genomen.
  • Ons onbekende bieders wordt verzocht referenties te verstrekken. 

3) Voorbieden (Pre-bids) met een online account op RietdijkLive 

Met RietdijkLive kunt u ook voorbiedingen (Pre-bids) verzenden. Hiervoor heeft u inloggegevens nodig voor RietdijkLive. Een account kunt u hier aanvragen. Biedingen worden dan aan de veilingmeester en aan u verzonden zodat u automatisch een kopie van uw biedingen heeft. Voorbiedingen via Rietdijklive krijgen dezelfde behandeling als reguliere schriftelijke biedingen. Het tijdstip waarop u de biedingen doet is in geval van gelijkluidende biedingen dus belangrijk. 

Login bij: RietdijkLive

Live mee bieden

1) Live bieden in de veilingzaal

In de veilingcatalogus kunt u vinden wanneer en waar elke zitting plaats zal vinden. U bent van harte uitgenodigd de veilingen te bezoeken. Om mee te bieden in de zaal krijgt u bij de administratie in de veilingzaal een biednummer, dat u voor elke zitting van die veiling kunt gebruiken. 


2) Live meebieden via internet, online verbonden met de veilingzaal. 

U kunt ook tijdens de veiling live online meebieden met behulp van een PC, laptop, tablet of telefoon.  Speciale software is hiervoor niet noodzakelijk. U dient dan eerst een account te maken. Dat kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van een veilingzitting. 
Meer informatie over het aanmaken van een online account kunt u hier vinden.   

Het online biedplatform: https://www.rietdijklive.nl


Login bij: RietdijkLive

Startprijzen

Elk kavel kent een startprijs voor een deel van de kavels is echter in de veilingcatalogus een taxatie of een cataloguswaarde opgenomen. Startprijzen zijn de minimumprijzen. Om uw kansen te vergroten kunnen wij u desgewenst over de hoogte van uw bod adviseren. De beginprijzen in de zaal kunnen al (veel) hoger liggen door reeds ontvangen meerdere biedingen op een kavel. Al onze startprijzen zijn conservatief!  Voorbiedingen worden verwerkt in de startprijzen op Rietdijk live. Zo kunt u nagaan of uw bieding nog kansrijk is. 


Startprijzen van veiling 413 (november 2019) kunt u hier vinden