Contact

Meer weten? Bel, mail, schrijf of fax ons.
Wij helpen u graag!

Neem contact op via e-mail.

Rietdijk B.V.
Postzegel- en Muntenveilingen
Noordeinde 41
2514 GC DEN HAAG

Openingstijden:

Van maandag t/m vrijdag
Tussen 9.00 uur en 17.00 uur.


Tel.: +31 (0)70 - 36 47 957
Fax.: +31 (0)70 - 36 32 893

E-mail: info@rietdijkveilingen.nl
Internet: www.rietdijkveilingen.nl

Schriftelijk bieden

1) Schriftelijk bieden met biedbriefje
Voor het schriftelijk bieden op onze veilingen heeft u een biedbriefje nodig. Dit biedbriefje kunt u hier downloaden als PDF-document. Wij zullen trachten zo voordelig mogelijk voor u aan te kopen. Dit briefje is een papieren versie. Dit bestandje kunt u downloaden invullen en vervolgens per post of fax naar ons verzenden. Ook is het biedbriefje te scannen en via e-mail naar ons toe te zenden.


2) Online invulbare (PDF versie) van het biedbriefje
U kunt ook de online versie invullen (ook dat is een PDF document, maar in te vullen). Dit biedbriefje kunt vervolgens opslaan op uw eigen pc en per e-mail aan ons verzenden. Controleert u de ingevulde gegevens alstublieft goed.

Het online invulbare pdf-biedbriefje kunt u hier vinden. Dit biedbriefje dient u eerst te downloaden!

Vervolgens kunt u (op uw eigen PC) dit biedbriefje invullen en als bijlage van een e-mailbericht naar ons terug te mailen. Op die manier heeft u ook een kopie van de door u uitgebrachte biedingen. Wanneer wij uw biedingen ontvangen krijgt u van ons altijd een bevestiging, zodat u weet dat uw biedingen in goede orde zijn aangekomen.  

N.B.: Het online invullen zonder (lokaal) opslaan van de data geeft een leeg bestand, wij kunnen uw biedingen dan niet zien. 

Verzenden biedbriefje

Nadat u het briefje heeft geprint en volledig heeft ingevuld kunt u het:

Per post opsturen aan, of afgeven bij:
J.K. Rietdijk BV
Noordeinde 41
2514GC Den Haag


of E-mailen aan: info@rietdijkveilingen.nl

U krijgt van ons een bevestiging dat uw bod is ontvangen, ontvangt u geen bevestiging dan hebben wij uw bieding (nog) NIET verwerkt, of NIET ontvangen.

of Faxen aan: 070-3632893

Wij adviseren u de correcte ontvangst telefonisch te checken: 070-3647957

3) Voorbieden (Pre-bids) met een online account op RietdijkLive 

Met RietdijkLive kunt u ook voorbiedingen (Pre-bids) verzenden. Hiervoor heeft u inloggegevens nodig voor RietdijkLive. Een account kunt u hier aanvragen. Biedingen worden dan aan de veilingmeester en aan u verzonden zodat u automatisch een kopie van uw biedingen heeft.


Inloggen bij: RietdijkLive

ATTENTIE!

  • Zorg ervoor dat uw biedbriefje ons op tijd bereikt! Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor (te) laat ontvangen biedingen.
  • Controleer uw biedingen goed!
  • Biedingen op onze veilingen zijn rechtsgeldige overeenkomsten. Biedingen per e-mail worden op dezelfde wijze behandeld als reguliere schriftelijke biedingen.
  • U wordt geacht van onze veilingvoorwaarden kennis te hebben genomen.
  • Ons onbekende bieders wordt verzocht referenties te verstrekken.

Live mee bieden

1) Bieden in de veilingzaal

U kunt onze veilingen bezoeken en in de zaal live meebieden op kavels. Voor aanvang van de veilingzitting kunt u daarvoor een biednummer verkrijgen bij de administratie in de veilingzaal. Alle locaties en aanvangstijden kunt u in de actuele veilingcatalogus terugvinden. 

 

2) Live met de veiling meebieden

Uiteraard kunt u ook live met de veiling meebieden met behulp van uw pc, laptop, tablet of telefoon waar dan ook ter wereld. Hiervoor dient u zich uiteraard bij ons in te schrijven. Dat kan hier: live bieden

Online biedplatform: https://www.rietdijklive.nl 

Startprijzen

De inzetprijzen van de kavels in de muntenveiling zijn afhankelijk van de kwaliteit. U kunt de startprijzen bij ons opvragen. Globaal bedragen deze 80% van de aangegeven taxatie voor zilveren- en 90% voor gouden- en beleggingsmunten. Om uw kansen te vergroten kunnen wij u desgewenst over de hoogte van uw bod adviseren.