Contact

Meer weten? Bel, mail, schrijf of fax ons.
Wij helpen u graag!

Neem contact op via e-mail.

Rietdijk B.V.
Postzegel- en Muntenveilingen
Noordeinde 41
2514 GC DEN HAAG

Openingstijden:

Van maandag t/m vrijdag
Tussen 9.00 uur en 17.00 uur.


Tel.: +31 (0)70 - 36 47 957
Fax.: +31 (0)70 - 36 32 893

E-mail: info@rietdijkveilingen.nl
Internet: www.rietdijkveilingen.nl

Schriftelijk bieden

1) Schriftelijk bieden met biedbriefje
Voor het schriftelijk bieden op onze veilingen heeft u een biedbriefje nodig. Dit biedbriefje kunt u hier downloaden als PDF-document. Wij zullen trachten zo voordelig mogelijk voor u aan te kopen. Dit briefje is een papieren versie. Dit bestandje kunt u downloaden invullen en vervolgens per post of fax naar ons verzenden. Ook is het biedbriefje te scannen en via e-mail naar ons toe te zenden.

2) Online invulbare (PDF versie) van het biedbriefje
U kunt ook de online versie invullen (ook dat is een PDF document, maar in te vullen). Dit biedbriefje kunt vervolgens opslaan op uw eigen pc en per e-mail aan ons verzenden. Controleert u de ingevulde gegevens alstublieft goed.

Het online invulbare pdf-biedbriefje kunt u hier vinden. Dit biedbriefje dient u eerst te downloaden!

Vervolgens kunt u (op uw eigen PC) dit biedbriefje invullen en als bijlage van een e-mailbericht naar ons terug te mailen. Op die manier heeft u ook een kopie van de door u uitgebrachte biedingen. Wanneer wij uw biedingen ontvangen krijgt u van ons altijd een bevestiging, zodat u weet dat uw biedingen in goede orde zijn aangekomen.  

N.B.: Het online invullen zonder (lokaal) opslaan van de data geeft een leeg bestand, wij kunnen uw biedingen dan niet zien. 

Verzenden biedbriefje

Nadat u het briefje heeft geprint en volledig heeft ingevuld kunt u het:

Per post opsturen aan, of afgeven bij:
J.K. Rietdijk BV
Noordeinde 41
2514GC Den Haag


of E-mailen aan: info@rietdijkveilingen.nl

U krijgt van ons een bevestiging dat uw bod is ontvangen, ontvangt u geen bevestiging dan hebben wij uw bieding (nog) NIET verwerkt, of NIET ontvangen.

of Faxen aan: 070-3632893

Wij adviseren u de correcte ontvangst telefonisch te checken: 070-3647957


ATTENTIE!

  • Zorg ervoor dat uw biedbriefje ons op tijd bereikt! Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor (te) laat ontvangen biedingen.
  • Controleer uw biedingen goed!
  • Biedingen op onze veilingen zijn rechtsgeldige overeenkomsten. Biedingen per e-mail worden op dezelfde wijze behandeld als reguliere schriftelijke biedingen.
  • U wordt geacht van onze veilingvoorwaarden kennis te hebben genomen.
  • Ons onbekende bieders wordt verzocht referenties te verstrekken.

3) Voorbieden (Pre-bids) met een online account op RietdijkLive 

Met RietdijkLive kunt u ook voorbiedingen (Pre-bids) verzenden. Hiervoor heeft u inloggegevens nodig voor RietdijkLive. Een account kunt u hier aanvragen. Biedingen worden dan aan de veilingmeester en aan u verzonden zodat u automatisch een kopie van uw biedingen heeft.


Inloggen bij: RietdijkLive

Live mee bieden

1) Bieden in de veilingzaal

U kunt onze veilingen bezoeken en in de zaal live meebieden op kavels. Voor aanvang van de veilingzitting kunt u daarvoor een biednummer verkrijgen bij de administratie in de veilingzaal. Alle locaties en aanvangstijden kunt u in de actuele veilingcatalogus terugvinden. 

 

2) Online live met de veiling meebieden

Uiteraard kunt u ook live met de veiling meebieden met behulp van uw pc, laptop, tablet of telefoon waar dan ook ter wereld. Hiervoor dient u zich uiteraard bij ons in te schrijven. Dat kan hier: live meebieden

Online biedplatform: https://www.rietdijklive.nl 


Inloggen bij: RietdijkLive

Startprijzen

De inzetprijzen van de kavels in de muntenveiling zijn afhankelijk van de kwaliteit. U kunt de startprijzen bij ons opvragen. Globaal bedragen deze 80% van de aangegeven taxatie voor zilveren- en 90% voor gouden- en beleggingsmunten. Om uw kansen te vergroten kunnen wij u desgewenst over de hoogte van uw bod adviseren. De beginprijzen in de zaal kunnen al (veel) hoger liggen door reeds ontvangen meerdere biedingen op een kavel. Al onze startprijzen zijn conservatief!  Voorbiedingen worden verwerkt in de startprijzen op Rietdijk live. Zo kunt u nagaan of uw bieding nog kansrijk is. 


Download hier de startprijzen van muntenveiling 407 (december 2019)