Contact

Wilt u meer weten?
Bel, mail, schrijf of fax ons.
Wij helpen u graag!
Wilt u contact via E-mail opnemen?
Klik hier.

Kantoor en postadres:

Rietdijk
Postzegel- en muntenveilingen
Noordeinde 41
2514 GC DEN HAAG

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 9.00-17.00
(Taxaties altijd op afspraak).

Telefoon en Fax:

Tel.: +31 (0)70 - 36 47 957
Fax.: +31 (0)70 - 36 32 893

Internet:

Email: info@rietdijkveilingen.nl
Internet: www.rietdijkveilingen.nl

Grote Muntenveilingen

Rietdijk organiseert tweemaal per jaar, meestal in juni en december, muntenveilingen, die tot de grootste van de Benelux behoren. In de tussengelegen periodes wordt door onze taxateurs materiaal voor de volgende veiling ingezameld en door onze specialisten verkoopgereed gemaakt. 

 

Grote én kleine inzendingen welkom
Het aantal inzenders bedraagt 100 tot 150 per veiling. Het kan gaan om één munt of bankbiljet, maar ook om een bestelbus vol. Alle inzendingen, groot én klein, zijn welkom. De enige voorwaarde die wij stellen is, dat een inzending tenminste een waarde van enkele honderden euro’s vertegenwoordigt.  

 

Inzenden op ons kantoor
Uw inzending voor de veiling (munten, bankbiljetten, penningen, goud, zilver, sieraden, onderscheidingstekens, etc.) kan op afspraak tijdens kantooruren vrijblijvend en gratis ter beoordeling worden voorgelegd. In uw bijzijn zal onze taxateur het materiaal bekijken en u een betrouwbare indicatie van de veilingopbrengst geven.

 

Afspraak maken
Een afspraak voor een taxatie is snel gemaakt, de gegevens om contact op te nemen vindt u in de linkerkolom.

 

Huisbezoek
Indien nodig bezoeken wij u thuis of op een andere locatie. Als u een inzending van voldoende gehalte voor de volgende veiling inbengt, is ook het huisbezoek van onze taxateur gratis. Mocht zijn bezoek niet tot een inzending leiden, dan betaalt u de gebruikelijke reis- en taxatiekosten. Deze worden gerestitueerd als u binnen een halfjaar toch besluit om van onze diensten gebruik te maken.


Nader overleg
Bel ons gerust vrijblijvend voor nader overleg over uw mogelijke inzending!
Tienduizenden tevreden inzenders gingen u sinds 1919 voor!

 

Stappenplan

Alle aspecten van het inzenden van materiaal voor de veiling hebben we voor u samengevat in een stappenplan, dat kunt u hier vinden. 


Wij zijn u graag van dienst!