Contact

Meer weten? Bel, mail, schrijf of fax ons.
Wij helpen u graag!

Neem contact op via e-mail.

Rietdijk B.V.
Postzegel- en Muntenveilingen
Noordeinde 41
2514 GC DEN HAAG

Openingstijden:

Van maandag t/m vrijdag
Tussen 9.00 uur en 17.00 uur.


Tel.: +31 (0)70 - 36 47 957
Fax.: +31 (0)70 - 36 32 893

E-mail: info@rietdijkveilingen.nl
Internet: www.rietdijkveilingen.nl

Kopen en verkopen via onze veilingen

Verkopen of..... veilen?

Postzegels verkopen is niet eenvoudig, het is de kunst  om de hoogste bieder voor uw verzameling te kunnen vinden. Natuurlijk kunt u de handel aanschrijven, maar veilen geeft meestal een veel beter netto rendement, dan een verkoop á contant. Eerste stap is altijd een taxatie! Alvorens uw verzameling te verkopen adviseren wij u deze te laten taxeren en daarna een weloverwogen keus voor ons veilinghuis te maken. Wij gaan 100% voor de hoogst mogelijke opbrengst van uw verzameling.


Langdurige ervaring!

Sinds 1919 bemiddelt veilinghuis Rietdijk bij de aan- en verkoop van postzegels en munten. Vier keer per jaar worden op onze internationale veilingen vele honderden kopers en verkopers bij elkaar gebracht.
Gedurende ons bijna honderdjarige bestaan verkochten wij namens tienduizenden inzenders voor vele tientallen miljoenen guldens en euro’s aan postzegels en munten aan ons groot, internationaal en kapitaalkrachtig koperspubliek. 

 

Hoge opbrengst in beider belang!

In plaats van uw postzegels of munten zelf te verkopen, huurt u onze expertise in om uw inzending zo goed mogelijk in de markt te presenteren. Een hoge opbrengst is zowel in uw als ons belang. Naarmate uw inzending meer opbrengt, stijgen ook de inkomsten van het veilinghuis. Door dit gezamenlijke doel opereren we in feite als partners. 


Internationaal venster!

De veilingen van Rietdijk staan niet alleen in Nederland, maar ook in de internationale wereld van de filatelie en numismatiek hoog aangeschreven. Niet voor niets staat Rietdijk, of het nu een koper of verkoper is, al bijna honderd jaar in dienst van de klant. 


Hoogste prijs!

Als uw bezit aan postzegels of munten een behoorlijke waarde vertegenwoordigt, zal veilen in de regel het beste netto resultaat opleveren. Verkoop daarom nooit uw postzegels of munten, voordat u zich door Rietdijk heeft laten voorlichten! Bel ons gerust vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak voor een gratis taxatie!


Stappenplan

Omdat het voor uw beeld belangrijk is wat de procedure is bij het inzenden op de veiling hebben we een en ander samengevat in een stappenplan. Dat stappenplan kunt u hier vinden.